Városi Kórház, ügyeleti rend

Település:
Bács-Kiskun megye, Kiskunhalas


Semmelweis Kórház


Kiskunhalas, Dr. Monszpart László u. 1, 6400 (06 77) 522 000 A cégről röviden: 1974-ben került átadásra a mai XI szintes központi tömb. Ehhez 1984-ben építették hozzá a tüdőgondozót. 1997-ben nagyszabású rekonstrukció keretében teljesen megújult a műtőblokk, ennek akkori költsége 560 millió forint volt.

Nyitvatartás: Minden nap 0-24

A kiskunhalasi Semmelweis Kórház a mindenkori, szakmánként változó betegfelvételre kijelölt területen a betegek megbízható ellátása, betegségük felismerése, betegségük okának felismerése érdekében figyelemmel kíséri a demográfia, a járványos és egyéb betegségek alakulása, a betegséghez vezető életmód és környezeti változásokat.

Az eredményes munka érdekében kapcsolatot tart az ÁNTSZ szervezetével, és különösen jó kapcsolatra törekszik az ezen a területen tevékenykedő háziorvosokkal, információcsere, diagnosztikai és therápiás lehetőségek biztosítása által. A Kórház - kérésre - az általa létrehozott "házi betegápolási" lehetőségeket is rendelkezésre bocsátja.

A betegeknek a kórházi adottságokból eredő lehető legjobb hotelszolgáltatást és látogatási lehetőséget, gyermek betegeknél a bentlakási lehetőség is biztosítva van.

Az ápolási feladatokat a nemzetközi normákat követő ápolási dokumentáció szerint kerülnek megvalósításra.

A betegek gyógyítási folyamataiban gondoskodnak arról, hogy az alkalmazott therápia korszerű, ellenőrzött körülmények között történjék.

A Kórház a beteg érdekeit védi, adatait csak engedélyével adja meg más személyeknek.

Az esetleg szükséges utókezeléseket, a betegségek felismeréséhez szükséges diagnosztikai eljárásokat a fekvőbeteg ellátást is szolgáló magasan képzett személyzettel és eszközökkel a járóbeteg ellátásban kerül biztosításra.

A Kórház mindent megtesz, hogy az itt dolgozóknak biztos munkahelyet jelentsen, biztosítva a képzés, továbbképzés lehetőségét, feltételeket teremtsen nemcsak a kórházban dolgozóknak, de a vele kapcsolatban álló szakembereknek is - kutatómunka végzésére.

Forrás: Facebook


 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »